Kontakta oss direkt

Är du sugen på att diskutera m:CUB, ett eventuellt samarbete med oss, klättring, segling, medelmåttiga keramikmålningar, direkt livsfarligt pistolskytte, skidåkning eller vad sjutton som helst så går det fantastiskt bra att höra av sig till våra medarbetare. Kontaktuppgifter hittar du nedan. Vill du skicka in ditt CV så gör du det med fördel till cv@mcub.se

Skulle du vilja avhandla något av ämnena ovan över en kopp kaffe så hittar du oss på Gustaf Dahlénsgatan 30 på Hisingen i Göteborg.

MATTIAS ALENIUSSON

MATTIAS ALENIUSSON

Delägare

Mattias är en av tre delägare och grundare av m:CUB. Under en lång tid var Mattias VD för bolaget, men just nu spenderar han arbetsdagarna ute på ett spännande uppdrag. Mattias har en massa goda egenskaper – men märk väl: keramikmålning är inte en av dem.

Du når Mattias på:

Telefon: 0734-48 45 87

Mail: m.aleniusson@mcub.se

MARCUS BLOMBERG

MARCUS BLOMBERG

Delägare/VD

Marcus är en av företagets tre grundare. Han är också den som övertagit VD-rollen på bolaget efter Mattias. Har ni några frågor om m:CUB gör ni klokt i att ta kontakt med Marcus. Och skulle ni för den delen ha lust att snacka lite segling finns Marcus alltid tillgänglig.

Du når Marcus på:

Telefon: 0708-13 84 45

Mail: m.blomberg@mcub.se

MARTIN ROSÉN

MARTIN ROSÉN

Delägare/rekryteringsansvarig

Den tredje m:CUB-grundaren är, hör och häpna, en kille vars namn börjar på M. Nämligen Martin. Stora delar av hans arbetardagar ägnas åt rekrytering och personalrelaterade frågor. Om du kommer till oss på intervju är det stor chans att du får träffa Martin. Apropå träffa, Martin bör nog stå någon annanstans när det blir Jonas tur att skjuta…

Du når Martin på:

Telefon: 0709-52 11 78

Mail: m.rosen@mcub.se

JONAS <strong>TRYDAL</strong>

JONAS TRYDAL

Gruppchef

Gruppchefen Jonas är troligtvis den flitigaste intervjuaren m:CUB har. Därutöver är han ute på uppdrag hos en av våra kunder. I sin yrkesroll är Jonas hårt arbetande, noggrann och kunnig. På skjutbanan däremot, är han som synes raka motsatsen.

Du når Jonas på:

Telefon: 0734-33 35 83

Mail: jonas.trydal@mcub.se

LOTTA ANDERSSON

LOTTA ANDERSSON

Ekonomiansvarig/HR

Redan när Lotta började på m:CUB framgick det tydligt vilken enastående kompetent person hon är. Sedan dess har hon klättrat en hel del inom företaget. Lotta är numera ekonomiansvarig och har därmed stenkoll på bokföring, löner och fakturor. Utöver det närvarar hon vid anställningsintervjuer i den mån hon hinner.

Du når Lotta på:

Telefon: 0734-33 37 67

Mail: lotta.andersson@mcub.se

PONTUS SUNDBERG

PONTUS SUNDBERG

Gruppchef

I Pontus hittar ni det överlägset snabbaste m:CUB har på ett par skidor. Vi andra lyckas aldrig hänga på när han sätter fart i backen. När Pontus inte åker skidor agerar han gruppchef på m:CUB. Dessutom har han ägnat den senaste tiden åt att utveckla och utvecklas, på uppdrag ute hos kund.

Du når Pontus på:

Telefon: 0734-17 47 77

Mail: pontus.sundberg@mcub.se

EMMA <strong>MAGNUSSON</strong>

EMMA MAGNUSSON

Rekrytering

Emma är vårt senaste tillskott och kommer framförallt jobba med rekrytering och kandidatattraktion, men även stötta Jonas och Pontus med intervjuer. Vill ni skicka en spontanansökan är det Emma ni skall ta kontakt med

Du når Emma på:

Telefon: 0734-33 36 49

Mail: emma.magnusson@mcub.se

Ni hittar till oss på Gustaf Dahlénsgatan 30 i Göteborg

Vi tar gärna emot spontana CV:n

(Och skulle ditt CV inte vara det minsta spontant tar vi med glädje emot det, i alla fall)